Læderinteriør til alle bil mærker og modeller

Alba Automotive er specialisten inden for læderinteriør til biler af høj kvalitet til alle mærker og modeller – og har været i 30 år. De fagfolk, der arbejder for os, er lidenskabeligt engagerede i det de gør, og bruger deres betydelige ekspertise og erfaring til at skabe udsøgte læderinteriører. De skræddersy dit læderinteriør til dine krav, det pågældende køretøj og det indvendige udstyr, der er installeret af producenten. Du vil have fremragende kvalitet, perfekt pasform og fremragende holdbarhed. Og det er netop det, du får!

Luksuriøst skræddersyet bilinteriør

Hver tommer af bilens interiør betyder noget. Så skaber vi vores læderinteriør fra Alba Buffalino og Nappa læder af høj kvalitet, Alba Eco-læder, russkind og alcantara. Disse udsøgte læder kan kombineres til en fantastisk effekt. For eksempel vil du måske have Alba Buffalino læder med center delen i alcantara . Du får også mulighed for at vælge efterbehandling. Du vil måske gerne have en bestemt type søm, perforeringsdetaljer og broderede eller præget logoer. Dette gør indretningen af din bil unik.

Vores service er ikke begrænset til sæde betræk, det kan være en god ide at øge komforten med sæde varme, lændestøtte,  elektrisk eller manual. Vi tilbyder os  massage i ryglæn, som betjenes de fjernbetjening. Hvis du ikke ønsker læderindretning, kan de monteres under den eksisterende polstring.

Hvad er dit drømme interiør til din bil?

Det er vigtigt, at du er tilfreds med interiøret til din bil! Så ring venligst til os for et hurtigt tilbud eller uforpligtende rådgivning.

YouTube

Showroom