Alba Cleaning Kit Alba Clean CareVil du rengøre bilens interiør ? Så brug vores specielle rengøringssæt. Brug af rengøringssættet til at rengøre dit læder vil ikke kun holde dit læder i bedste stand, det vil også øge deres levetid. Periodisk sæde vedligeholdelse er afgørende for en lang levetid. Vores rengøringssæt renser og beskytter på samme tid. Fordi læder er et naturprodukt, er en læderstol altid udsat for slitage. Hvis du ikke udfører vedligeholdelse, så risikerer du, at dine sæder ser slidt ud med tiden. I nogle tilfælde kan læderet tørre ud og forårsage små revner i materialet. Dette kan forhindres, når du regelmæssigt rengør lædersæderne med rengøringssættet.

Rengøringssæt specielt til vores produkter

Rengøring af bilens interiør er ikke svært. Alba Automotive’s rengøringssæt er specielt udviklet til optimalt at arbejde med vores produkter. Du kan selv rengøre dit læder, og du behøver ikke meget tid til det. For eksempel kan du gøre det efter vask eller støvsugning af bilen. Selvom du ikke har en tilpasset læder indretning af Alba Automotive, kan du stadig bruge vores rengøringssæt til din (delvise) læder ab fabrik. Rengøringssættene er ikke egnede til stof interiør.

Hold det rent

Vil du rengøre dit læder og holde den i optimal stand? Bestil et rengøringssæt af Alba Automotive for at sikre langvarig, flot betræk. Og hvis du foretrækker at ikke beskæftige dig med rengøringen selv, men vil have dit interiør professionelt rengjort, kan du altid lave en aftale med os.