Ændring af sæde konstruktion

Alba Automotive Danmark har arbejdet med at lave læderinteriør til biler i over 22 år, og har oplevet at der er mange der har problemer med føresædet i deres bil. Hvis man ikke sidder godt i sit bilsæde, er det ofte fordi at sædet ikke passer til den person der sidder i den. Det kan vi ofte lave om på med nogle ændringer af stolens udformning. Stolens udformning er mange gange vigtig for personer der sidder mange timer i bilen. Se også vores andre løsninger f.eks. vores pneumatiske massagesystem i kombination med en læder indretning og / eller sædeopvarmning. Vi er altid klar med rådgivning, hvis du bare kontakter os.

Reparation og Farvning af læder

Alba Automotive Danmark kan også farve læder med et godt resultat og reparer eller udskifte læder som er slidt, f.eks., slitage på siden af en førestol. Hvis du har en læderstol du er glad for men den har måske den forkert farve osv., kan vi enten forny eller farve læderet.

Klassiske biler, Bådhynder og autocampere

Har du brug for nye bådhynder, der evt. er slidte eller hvis du ønsker at få en anden farve kan vi også hjælpe med dette. Vi kan også sy nyt læder til klassiske biler, campingvogne og autocampere. Det er ikke altid at, det interiør der er originalt falder i kundens smag, men tøv ikke det kan vi lave om på. Når det drejer sig om polstring af klassiske biler, bådehynder, autocampere og campingvogne, findes der et hav af muligheder.

Det er vigtigt at man kommer i god tid før seasonen er startet. Kom evt. forbi vores værksted i Ikast og se en masse designs og farver.

 

Spørgsmål og råd om reparation

Vi lytter omhyggeligt for at sikre, at vi forstår dine krav. Sammen udarbejder vi en løsning, der opfylder eller overgår dine forventninger. Hvis du har spørgsmål om læder interiør, reparation eller de andre ydelser vi leverer, er du velkommen til at kontakte os når som helst. Vi vil gerne svare på dine spørgsmål og tilbyde dig de rigtige råd. Klik på overskrifterne i menuen for at læse mere om vores ekspertområder. Hvis du er interesseret i vores luksuriøse skræddersyede læderinteriør, bedes du kontakte os for en forespørgsel eller en uforpligtende snak.