Alba´s beskyttende sædebetræk

Alba´s  beskyttende sædebetræk er skræddersyet til det pågældende sæde. De er nemme at passe og giver varig beskyttelse mod snavs, skade, lugt og slid. I modsætning til overtræk, som f.eks. Værkstedsovertræk, der anvendes af forhandlere, som kun er beregnet til midlertidig beskyttelse, er Alba beskyttelses sædebetræk designet til at modstå intensiv brug over en lang periode.

Højkvalitets skræddersyede sædebetræk

Vi har beskyttende sædebetræk på lager til de fleste mærker og modeller af erhvervskøretøjer. Og hvis vi ikke vi et beskyttende sædebetræk til din bils fabrikat og model på vores lager, opretter vi et sæt skræddersyede sædebetræk til dig.

Skai eller Alba Eco-læder

Alba beskyttende sædebetræk fås i Skai kunstlæder og Alba Eco-læder. Skai er et syntetisk stof, der ikke trækker vejret, så det koster mindre end Alba Eco-læder. Forskellen i pris afspejler forskellen i kvalitet. Skai er et elastisk stof, der giver en effektiv beskyttelse, men fordi den er syntetisk og ikke så åndbart, når vejret bliver varmt, kan det føles ubehageligt klæbrigt at røre ved. ECO-læder er på den anden side noget mere fugtighedsregulerende, dog heller ikke så åndbart som læder. Som et stærkere og mere slidstærkt materiale giver Alba Eco-læder maksimal beskyttelse til din polstring. Vores omfattende erfaring med at udvikle højkvalitets og æstetisk tiltalende beskyttende sædebetræk har resulteret i et funktionelt produkt, der forbedrer udseendet af dit køretøj.

Eksempler:
Iveco New Daily

Opel Vivaro

Renault Trafic

VW Transporter