Alba´s unikke farver i Buffalino læder, Nappa læder og Alcantara

Læder er et smukt naturprodukt, der har været brugt til mange formål i århundreder. Den er stærk, slidstærk og meget holdbar. Albas unikke læderfarver sammenligner sig med de mest populære læderfarver i bilindustrien. Så der vil altid være en farve, der passer perfekt til dit bilinteriør.

Hos Alba giver vi dig muligheden for at designe dit eget læder interiør, vi har lige nu 9 forskellige mønstre i kan vælge imellem, som et fundament til jeres nye design,

Alba køber råhuderne i Europa, Afrika og Sydamerika. Det meste af vores Buffalino læder kommer fra Sydamerika. Alba overvåger læderforarbejdning fra start til slut. Dette sikrer, at hvert trin i processen, fra koen til slutproduktet, er kendt og overvåget. Dette er den eneste måde at garantere billæder af højeste kvalitet. Alba´s Buffalino læder er farvet hele vejen igennem. Det unikke tryk anvendes på efterbehandlingstrinnet.

Den bedste kvalitet Nappa læder er lavet af europæisk oksehuder. Alba Nappa læder er farvet helt igennem og har et dejligt naturligt udseende med en fin overflade i læderet. Nappa læder føles glattere end Buffalino læder og er kendt for sin blødhed og. Det skaber et særligt luksuriøst udseende i et læderinteriør.

Alcantara er et luksuriøst stof med fløjlsagtig tekstur, der har alle de attraktive egenskaber af ruskind. Dens unikke egenskaber gør den ideel til brug i læder interiør. Som et polstret stof er Alcantara slidstærk og nem at rengøre. Den fås i en bred vifte af farver, der er identiske med Alba læderfarver. Alcantara kan kombineres med Buffalino læder eller Nappa læder i læderindretningen, på rat anbefaler vi læder, gearstangs manchet, håndbremse pose, instrumentbræt og dørpaneler.

BEMÆRK VENLIGST! Farver vist på skærm kan fremstå forskelligt fra de faktiske farver. VENNLIGST SPØRG DIN FORHANDLER FOR ALBA LÆDERPRØVER.

Design dit eget

Buffalino-Læder

Nappa læder

Alcantara