Alba´s unikke farver i Buffalino læder, Eco-læder, Nappa læder og Alcantara

Læder er et smukt naturprodukt, der har været brugt til mange formål i århundreder. Den er stærk, slidstærk og meget holdbar. Albas unikke læderfarver sammenligner sig med de mest populære læderfarver i bilindustrien. Så der vil altid være en farve, der passer perfekt til dit bilinteriør.

Alba køber råhuderne i Europa, Afrika og Sydamerika. Det meste af vores Buffalino læder kommer fra Sydamerika. Alba overvåger læderforarbejdning fra start til slut. Dette sikrer, at hvert trin i processen, fra koen til slutproduktet, er kendt og overvåget. Dette er den eneste måde at garantere billæder af højeste kvalitet. Alba´s Buffalino læder er farvet hele vejen igennem. Det unikke tryk anvendes på efterbehandlingstrinnet.

Alba Eco-læder har et unikt sæt af egenskaber, der faktisk giver flere fordele. Da fiberstrukturen er lignende, ser Alba Eco-læder ud og føles næsten som ægte læder. Alba Eco-læder er også farve fast, rids sikkert, rivningsfast, slidstærkt og tildels åndbart, og sur og alkalisk bastandig. Alba eco-læder er nu også tilgængelig i ruskind-Look.

Den bedste kvalitet Nappa læder er lavet af europæisk oksehuder. Alba Nappa læder er farvet helt igennem og har et dejligt naturligt udseende med en fin overflade i læderet. Nappa læder føles glattere end Buffalino læder og er kendt for sin blødhed og. Det skaber et særligt luksuriøst udseende i et læderinteriør.

Alcantara er et luksuriøst stof med fløjlsagtig tekstur, der har alle de attraktive egenskaber af ruskind. Dens unikke egenskaber gør den ideel til brug i læder interiør. Som et polstret stof er Alcantara slidstærk og nem at rengøre. Den fås i en bred vifte af farver, der er identiske med Alba læderfarver. Alcantara kan kombineres med Buffalino læder eller Nappa læder i læderindretningen, på rat anbefaler vi læder, gearstangs manchet, håndbremse pose, instrumentbræt og dørpaneler.

BEMÆRK VENLIGST! Farver vist på skærm kan fremstå forskelligt fra de faktiske farver. VENNLIGST SPØRG DIN FORHANDLER FOR ALBA LÆDERPRØVER.

Buffalino læder

Eco-læder

Eco-leather – Suede-look

Nappa læder

Alcantara