Læder muligheder for dit læderinteriør

Hver bil er anderledes, ikke to læder interiører er de samme, og dine unikke krav kan også omdannes til et fantastisk skræddersyet læder interiør. Du kan kombinere to nuancer af Buffalino læder for at skabe mere dybde. Eller du kan bestille et interiør, der passer til bilens farve.

Alcantara på midten af sæderne skaber et interiør, der føles vidunderligt blødt at røre ved.

Hvis du vil have dit eget logo, et eksisterende logo eller logoet på bilmærket på nakkestøtte eller ryglæn, kan vi brodere et logo i alle vores læderfarver eller endda i en anden farve på forespørgsel. I nogle tilfælde kan et eksisterende logo præges i læderet for ekstra effekt.

Udover tofarvet læder og broderede eller præget logoer kan Buffalino læder, Alba Eco-læder, Alcantara og Alba Eco-læder ruskind perforeres for at gøre interiøret mere åndbart. Derudover tilføjer perforering også en ekstra dimension til interiøret.

Diamantsyninger, vandrette eller lodrette syninger. Dine design valg skaber et unikt udseende, der forbedrer udseendet af din bil. Alba Automotive tilbyder et bredt udvalg af læder muligheder til din bil. Hvad hvis du har noget andet i tankerne, der ikke er nævnt her? Så kontakt os for at diskutere dine krav, for så vidt vi ved, er der langt mellem det umulige

Special kingsmen styles til center dele

Kombinationer af læderfarver

Logo Valg

Perforeret læder

Dobbelt søm, enkelt søm eller keder

Mønster syning til sædepaneler