Lændestøtte i biler er efterhånden ved at være meget eftertragtet, og en komfort som mange sætter stor værdi i, at have i deres biler.

Komfortabel køreoplevelse

Lændestøtte i biler er med til at sikre, at du sidder godt når du kører bil, og vi kender nok alle sammen godt, hvor træls det er at have ondt i lænden, hvis vi kører bil på længere strækninger. Lændestøtten er en vigtig del af bilsædet. Mærkeligt nok har ikke alle sæder en lændestøtte, og mange sæder som har en, tilbyder utilstrækkelige indstillinger for at give hver enkelt chauffør en optimal position. Støtten er en relativt enkel komponent: en glidende, justerbar understøtning, der sikrer, at bagens hule er udfyldt. Dette resulterer i at hule i ryggen får den nødvendige støtte.

Justerbar oplevelse

Lændestøtten er derfor afgørende for at forhindre træthed, ømhed og smerte. Du kan vælge, hvor højt eller lavt du vil have lændestøtte til at sidde, og hvor meget støtte du vil have til ryggen. Der er en lang række fordele ved at vælge lændestøtte i sin bil, og mange er dem som forebygger ovenstående, altså træthed, ømhed, og smerte. Men lændestøtte i biler kan også medvirke til at give øget reaktionstid hos føreren af bilen, da man fjerner irritable komplikationer som kan give ubehag ved førerens haleben.

Manuel og justerbar lændestøtte

Der er forskellige former for lændestøtte til biler, du kan både få manuel og justerbar lændestøtte i din bil. Hvis du skal ud og købe en ny bil med indbygget lændestøtte, så vil det koste dig, men hos Alba-Automotive giver vi dig mulighed for at få lændestøtte i din bil uanset mærke, tilstand eller årgang. Du har både mulighed for at vælge mellem manuelt eller elektrisk justerbar lændestøtte til bil. Denne funktion vil ikke skade dit sæde, så sædets udseende vil ikke ændre sig, du har blot dette ekstraudstyr som du kan tilføje til bilens cv.

Hvis du overvejer at pifte dit sæde op, kan vi kombinere lændestøtte i bilsæderne med et skræddersyet læder interiør og sædevarme i både for -og bagsæder. 

Læs mere her