Vi kender alle til det at være stresset og have travlt, og vi føler at vi ikke får slappet nok af. Dette kan medføre smerter i kroppen, da vi får bedre blodcirkulation af at slappe af.

Løsningen

Her har vi en løsning, så læs endelig med. Du kan nemlig få massagesæde til din bil, som kan være med til at give dig et ekstra energiboost i din hverdag, det forbedrer nemlig din blodcirkulation i kroppen, og hvis du både har et massagesæde og sædevarme i dit sæde så får du også den ekstra energi. Der er også andre praktiske funktioner ved at have massagesæder i din bil, det med at de giver en øget energi vil være med til at de holder dig frisk og koncentreret. Dette er en vigtig faktor for din sikkerhed når du kører bil, og bestemt, hvis du ofte kører lange ture. Du bliver nemlig afslappet, men samtidig også meget opmærksom når du sidder bag rattet i bilen og skal holde dig vågen. Massagesæder er derfor essentielt for eksempelvis chauffører, kørende sælgere m.m.

Bruger du meget tid på transport?

Hvis du eksempelvis er en person som bruger meget tid i din bil så er du helt sikkert også kendt med træt -og ømhed i ryggen. Hvis du er kvalitetsbevidst og ønsker massage i bilen når du engang imellem mærker ømhed, så er massagesæde til din bil den helt rigtige løsning, og vi kan hos alba-automotive hjælpe dig med at få det installeret, og vi er specialister i det.

Normalvis er massagesæder i biler kun at finde i meget dyre biler, og derfor er der ikke mange som har det i deres bil. Men ved hjælp af vores ’’Be pushed’’ pneumatiske massagesystem, kan du få massagesæder i din bil til en langt billigere pris end, hvis du skulle have dem som ekstraudstyr.

Be pushed massagesystem

Vores ’’Be Pushed’’ består af fire sæt puder, der giver en fast og afslappende massage på de skrøbeligste samt vigtigste punkter i ryggen. Vores massagesystem kommer fra luftfartsindustrien, og vi kan derfor med garanti sige at du får den bedste kvalitet af massagesæder i din bil. I og med at vores massagesystem kommer fra luftfartsindustrien, kan vi også prale med at det er utrolig holdbart og modstandsdygtigt over for de opvarmede sæder.

Læse mere her