Fra passion til perfektion

Velkommen til Alba Automotive. Vi er specialisten inden for læder interiør af høj kvalitet til alle bil mærker og modeller – og har været i 30 år. De fagfolk, der arbejder for os, er lidenskabeligt engagerede i det, de gør, og bruger deres betydelige ekspertise og erfaring til at skabe udsøgte læder interiører. Vores specialister skræddersy dit læderinteriør til det indre, der er installeret af producenten. Du vil have fremragende kvalitet, en perfekt skræddersyet pasform og fremragende holdbarhed. Og det er netop det, du får!

Luksuriøs skræddersyet læder interiør

Alba Automotive specialiserer sig ikke kun i læder interiør til biler. Vi kan gøre mere for at forbedre din køreoplevelse. Komfortfunktioner som opvarmede sæder, lændestøtte eller massagesæder kan kombineres med vores læder interiør eller monteres under den eksisterende polstring. Vores omfattende service sikrer, at vi altid kan skabe dine drømme om læderinteriør til din bil, uanset mærke eller model. Vi specialiserer os i skræddersyet interiør. Så du vælger materialet og farven. Vi tilbyder et valg af sytten forskellige nuancer af Buffalino læder, fire nuancer af Nappa læder og syv nuancer af Alba Eco-læder. Disse udsøgte læder kan også kombineres med Alcantara, ruskind-look og andre stoffer. Du får også mulighed for at vælge efterbehandling som nano, det anbefaler vi til lyse farver. Du kan have et ønske om kontrast syninger eller keder, perforeret læder eller logoer broderet eller præget i læderet.

 

Spørgsmål og råd om læder interiør

Hver tomme af bilens interiør betyder noget. Så vi lytter omhyggeligt for at sikre, at vi forstår dine krav. Sammen udarbejder vi en løsning, der opfylder eller overgår dine forventninger. Hvis du har spørgsmål om læder interiør eller de andre ydelser vi leverer, er du velkommen til at kontakte os når som helst. Vi vil gerne svare på dine spørgsmål og tilbyde dig de rigtige råd. Klik på overskrifterne i menuen for at læse mere om vores ekspertområder. Hvis du er interesseret i vores luksuriøse skræddersyede læderinteriør, bedes du kontakte os for en forespørgsel eller en uforpligtende snak.

Sikkerhedsairbag operation

Din sikkerhed er en stor prioritet for Alba Automotive. Det betyder, at vi udfører vores arbejde omhyggeligt, og at alle vores produkter og processer overholder strenge miljø- og sikkerjedskrav. Fremtrædende agenturer som TüV og UTAC tjekker vores interiør for korrekt funktion.