Sæde opvarmning er en særlig behagelig og behagelig mulighed for din bil. Med opvarmede sæder anbringes en elektrisk opvarmet måtte under betrækket i bunden og bagsiden af ​​sædet. Du kan tænde varmen, når du vil, og vores systemer har altid to indstillinger, så du kan vælge høj eller lav varme.


Seat Heating Knob  

Sædeopvarmning giver komfort og nydelse, når det er koldt

Et simpelt tryk på en knap gør dit kolde tøj dejligt varmt i løbet af få sekunder. På denne måde kan du altid skabe et behageligt interiør sammen med din bils varme. Opvarmede sæder er også gode af en anden grund: Funktionen giver lindring, hvis du har problemer med ryggen eller når ryggen føles træt under lange køreture. Sædeopvarmning giver komfort og nydelse.

Alba Automotive har specialiseret sig i levering og installation af sædevarme. Du kan bestille Sædeopvarmning i kombination med et læder bilinteriør, men du kan også bestille vores system separat og få det installeret under betrækket på dit eksisterende interiør. Vi installerer vores Sædeopvarmning, så den er usynlig: Dine sæder vil bevare deres udseende, og der vil ikke være nogen skade på dit interiør. Sædevarmen er nem at betjene ved hjælp af en stor, rund, belyst kontakt. Standarden er at installere omskifteren i bilsædet, men det kan også monteres på instrumentbrættet eller på midte konsollen – afhængigt af bilens indretning.