Står du med dette spørgsmål om det kan lade sig gøre, så læs endelig dette. 

Sædevarme er en af mange ekstra funktioner som biler har, og er oftest en dyr post at tilføje til bilen. Sædevarme til bil er dog meget efterspurgt, og noget som mange sætter højt, når de skal ud og vælge bil. Men i mange biler er der ikke sædevarme i bagsæderne, hvilket kan være et minus for forbrugerne, da blandt andet børn gerne vil have sædevarme i bagsæderne.

Fordele for børnene

Der er mange fordele for børnene når de sidder i bilen på lange køreture, eller vintermorgenerne hvor der er koldt i bilen, her er sædevarme i bilen en perfekt løsning, da man hurtigt får varmen i hele kroppen. 

Forkæl passagererne på bagsædet

Bagsædevarme er ikke kun relevant for familier med børn, det er også relevant for taxachauffør og andet persontransport, da det vil give en extra service og tilfredsstillelse hos kunderne. Der er ikke noget som følelsen af dejlig varme for kroppen. Send en forespørgsel og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Problemet kan dog være at mange ikke er klar over, at det kan lade sig gøre at installere sædevarme i bagsæderne i biler som ikke har det i forvejen. Dette er dog ikke tilfældet, det kan nemlig sagtens lade sig gøre, og det er ikke omkostningstungt og tager heller ikke alverdens tid. Børnene kan heller ikke forstå hvorfor de ikke har sædevarme i bagsæderne, når forældrene har det i forsæderne, og dette vil være endnu en grund til at vælge sædevarme i bagsæderne.

Går du måske og tænker at dette er dyrt og tidskrævende?

Så har vi en god løsning for dig.  hos Alba-Automotive har vi over 22 års erfaring med bil interiør, så uanset hvilken bil du kommer med, så kan vi løse dette for dig.

  • Vi installerer sædevarme i dine bagsæder til en pris fra 3600,- og dette tager kun 2-3 timer, og så er din bil klar til afhentning.
  • Vi har samarbejdspartnere på forskellige lokationer rundt i landet, derfor kan du nemt og hurtigt komme til en af vores nærmeste samarbejdspartnere og få dit ønske opfyldt. Så hvis du gerne vil gøre din bil vinterklar eller blot tilføje dette ekstraudstyr til den, så står vi klar med åbne arme.

Du kan allerede nu sende en forespørgsel, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Send forespørgsel